Opšta pravila

Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta www.poljovet.com/shop isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta www.poljovet.com/shop strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi aktovi u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.

Poljovet d.o.o. polaže autorska prava na razne sadržaje koji se nalaze na sajtu www.poljovet.com/shop (bazu podataka, programski kod, audio i video sadržaje). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Poljovet d.o.o. administrira ovaj sajt iz svojih ureda u Ormanici (Bosna i Hercegovina). Poljovet d.o.o. ne može garantovati da su sadržaji na sajtu www.poljovet.com/shop zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.

Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, opscenih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom. Komentari i recenzije korisnika koji se nalaze na sajtu ne predstavljaju mišljenje firme Poljovet d.o.o. niti bilo kojeg od uposlenika iste. Poljovet d.o.o. može mijenjati uslove korištenja u bilo kojem trenutku.

Lični podaci koje preuzima sajt www.poljovet.com/shop u svrhu kupovanja proizvoda tretirane su u skladu sa našom politikom o privatnosti. Ukoliko napustite web lokaciju www.poljovet.com/shop preko nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i Poljovet d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

# Nakon narudžbe, kupac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu kada ga prodavac kontaktira.

# Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

# Poljovet d.o.o. se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene

Poljovet d.o.o. garantuje na porijeklo, originalnost i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.

Zabranjeno je umnožavanje i neovlašteno distribuiranje i preprodaja istih.

Poljovet d.o.o. ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.

Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na web sajtu www.poljovet.com/shop su čisto informativnog karaktera i Poljobet d.o.o. ne može garantovati na tačnost istih.

Lični Podaci

Da bismo uspješno i kvalitetno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Zahvaljujući tim podacima Imel d.o.o. je u mogućnosti da vam isporuči narudžbu kao i da vas obavijesti o statusu iste. Poljovet d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Poljovet d.o.o. prikuplja samo podatke koji su neophodni za uspješno poslovanje i kvalitetnu suradnju sa kupcima.

Naši korisnici se u bilo kojem trenutku mogu odjaviti sa naše mailing liste odnosno našeg newslettera.