Proizvodnja

Proizvodni program naše firme...

Naša proizvodnja je orijentisana u više pravaca. Značajno je istaknuti proizvodnju rasplodnih jaja i jednodnevnih pilića teške linije.

Proizvodnja rasplodnih jaja se odvija u vlastitoj moderno opremljenoj farmi kapaciteta 12.000 roditelja sa godišnjom proizvodnjom 2.000.000 rasplodnih jaja.

Proizvodnja jednodnevnih tovnih pilića odvija se u inkubatorskoj stanici kapaciteta 76.800 jajnih mjesta za ulaganje sedmično, odnosno mogućnost ulaganja 3.993.600 rasplodnih jaja godišnje.

U skladu sa zahtjevom savremene proizvodnje i stalnog rada na poboljšanju kvalitete proizvoda i usluga firma je od 2009 godine nosilac certifikata za sistem upravljanja prema EN ISO 9001:2008, kako i certifikata za upravljanje prema CODEX ALIMENTARIUS usklađena primjena HACCAP sistema po pravilniku za proizvodnju rasplodnih jaja i jednodnevnih tovnih pilića.

Pored proizvodnje rasplodnih jaja i jednodnevnih pilića mi se bavimo proizvodnjom kukuruza, pšenice i drugih ratarskih kultura (prateći plodosmejnu), s tim da akcenat stavljamo na proizvodnju kukuruza na površini od 30 hektara vlastitog obradivog zemljišta.

Osim proizvodnje navedenih ratarskih kultura na površini od 3,8 hektara nalaze se zasadi voća (šljiva i jabuka).

Mi plasiramo naše proizvode kako na domaće tako i na inozemno tržište, a to postižemo zahvaljujući posjedovanju moderne opreme i vlastite mehanizacije.

Naš osnovni cilj je imati zadovoljnog kupca.

Dobro nam doši!